Nieuwe gezichten

Bosch&deJong wordt groter, in figuurlijke zin! Christine en Folco hebben twee geweldige nieuwe mensen erbij; Emine Yalçınkaya en Maarten Bellaard. Even kort voorstellen:
Emine (23) studeert Geschiedenis aan de Erasmus Universiteit en is nu ook nog even Barista bij Hopper in Noord.
Maarten (26) werkt als redacteur Debat bij LOKAAL, waar hij programma's opzet en uitvoert.

Allebei zijn ze leergierig, geïnteresseerd in een breed spectrum aan onderwerpen, houden ze evenveel van boeken als Folco en Christine, zijn ze enthousiast, vrolijk en toeschietelijk. Kortom: we zijn dolgelukkig met Maarten en Emine, en kijken ernaar uit om ze de winkel en de klanten te leren kennen.

Het komt goed uit dat deze twee ons team komen versterken, want het is lekker druk. Op deze manier kunnen we wat meer aandacht besteden aan onze klanten (en het bereiken van nieuwe klanten) en het organiseren van dingen, en hebben we ook meer tijd om te lezen en op zoek te gaan naar nieuwe mooie boeken. Ook kunnen ze helpen met de ruimere openingstijden: per 1 april (ja, echt waar) zijn we ook op dinsdag open!