Voilá!

Een nieuwe website! Onze vorige website was met liefde in elkaar geknutseld door Folco, en het was geweldig om direct online present te kunnen zijn met ons kleine budget. Nu gaat het echter zo goed met Bosch&deJong, dat het tijd werd voor een professioneel ontworpen plek. We vroegen Studio Ketchup om iets moois voor ons te bedenken, waarop we alle informatie én sfeer van de winkel kunnen overbrengen, en dit is het resultaat; voilá! 

We zijn er superblij mee, en de website is dankzij de prachtige foto’s van Aukje, de slimme ideeën van Lenne en hun gezamenlijke ontwerpkunsten een mooie online representatie geworden van Bosch&deJong.

Kom je nog iets tegen wat niet klopt? Kun je iets niet goed vinden of mis je iets? We horen het heel graag! Stuur ons een mailtje met je feedback, als je wilt.

Via onze website kom je nu dus al een heel eind: je kunt onze tips lezen, zien wie we zijn en wat er allemaal in de winkel gaat gebeuren. Maar het blijft slechts een weergave; in de winkel kun je onze boeken aanraken, ruiken, van alle kanten bekijken. In de winkel staan Maarten, Emine, Folco of Christine (daar moet een mooi liedje mee te schrijven zijn) voor je klaar met advies, tips, eerlijke leeservaringen of een goede discussie over literatuur en het leven. In de winkel is de sfeer van onze boeken, de andere klanten, de FFF, Katendrecht... 

Natuurlijk zouden we graag een webwinkel bieden aan onze klanten. Het lijkt tegenwoordig misschien makkelijk om dat als winkel te hebben, maar dat valt in de praktijk nog tegen… Met de miljoenen boeken die leverbaar zijn moet daar een flink systeem achter zitten, en dat krijg je niet zomaar van de grond. Laat staan op een manier dat je je kunt onderscheiden in het webwinkellandschap. Voor nu kun je ons een mailtje of sms sturen met je bestelling, of even bellen of langskomen. En als het even niet anders gaat, of voor eBooks, kun je terecht bij een collega. Via deze link krijgen wij ook nog een percentage daarvan.

Online zijn we er nu ook; misschien is het dan geen digitale vestiging maar op zijn minst een elektronische etalage!

Website