Back to All Events

Boekids Festival

ticketsboekids.png

Op 19 maart vind Boekids Festival plaats. Niet bij ons in de winkel uiteraard, maar je kunt bij ons wél kaartjes kopen! Kaarten kosten €11,50.

Boekids is een avontuurlijk festival voor het hele gezin, waar je kan verdwalen in verhalen. In Humanity House, Paard van Troje en Grafische Werkplaats komen verhalen tot leven door kunst, theater, muziek, workshops en allerlei voordrachten. Op het Boekids Festival vind je een mix van ervaren en ontdekken aan de hand van inspirerende en wonderlijke verhalen, onderwerpen en kunstdisciplines. Boekids is stoer en een tikkeltje eigenwijs met een enerverend en uitdagend interactief festivalprogramma.

Het festival waar dwarsdenkers, vrijbuiters en avonturiers geïnspireerd worden door muziek, theater, literatuur, workshops, spoken word & meer. Het festival waar grenzen worden overschreden en waar muziek, kunst en literatuur elkaar omarmen.

Voor wie: Iedereen van 4 t/m 14 jaar én volwassenen!

Wanneer: 19 maart 2017, van 11:30 tot 18:00 uur.

Waar: Paard van Troje & Humanity House & Grafische Werkplaats Den Haag.

Meer info: www.boekids.nl