Back to All Events

Rotterdamse Oogstmarkt

  • Rotterdamse Oogstmarkt Noordplein Rotterdam, ZH Netherlands (map)

Zaterdag 18 maart staan we op de Rottrdamse Oogstmarkt op het Noordplein met een mooie selectie kook-, cadeau-, kunst-, literatuur en kinderboeken.
Wil je een boek bestellen om op te halen bij onze kraam? Dat kan uiteraard! Stuur ons voor woensdagmiddag 15 maart een mail of sms (als we het dan niet op voorraad hebben kunnen we het nog voor je bestellen) en we nemen het voor je mee.

De Rotterdamse Oogstmarkt is een tweewekelijkse boerenmarkt. Een sfeervolle buurtmarkt waar het doen van de lokale boodschappen, gezellige ontmoetingen en de feestelijke picknick naadloos in elkaar overgaan. Dé plek voor superverse en smaakvolle producten, voor een eerlijke prijs en rechtstreeks van de makers. Hun verhalen (en het recept van de buurvrouw) krijg je er gratis bij. Oogst smakelijk!

Earlier Event: March 1
Moek leest voor!
Later Event: March 19
Boekids Festival