Back to All Events

A.N. Ryst laat zijn bijzondere wereld tot leven komen!

A.N. Ryst over zijn epische meesterwerk De harpij én de nieuwste verhalen uit die wereld, De blauwe maanvis.

Op zondag 2 april zal Ryst voorlezen uit zijn werk, en we zijn ervan overtuigd dat dit een feest wordt voor zowel enthousiaste fans als benieuwelingen. Om zijn werk nog beter te plaatsen, en de schrijver een beetje te leren kennen, zal interviewer en recensent Liliane Waanders eerst kort in gesprek gaan met Ryst. Achteraf is nog ruimte voor vragen uit het publiek en uiteraard de mogelijkheid tot een drankje.

A.N. Ryst creëerde een fantastische wereld waarin alles nét anders is dan we gewend zijn, maar de menselijke eigenschappen van de personages zijn daardoor extra helder. Nog nooit gehoord van A.N. Ryst? Dan heb je nog heel wat moois te goed! De wereld van dichters en doeners, vissers en huttenbouwers, vrouwen en mannen, duivels en engelen wacht op je in De Harpij en de verhalenbundel De blauwe maanvis. Ook schreef hij onder zijn eigen naam Daan Remmerts de Vries al vele kinder- en jeugdboeken, waaronder bijvoorbeeld het met Zilveren Griffel bekroonde Groter dan de lucht, erger dan de zon.

Earlier Event: March 19
Boekids Festival
Later Event: April 5
Moek leest voor!