Vacature!

Hou jij van heel veel lezen, én van praten over boeken met andere liefhebbers van al dat papier? Lijkt het je leuk om in een kleine zelfstandige boekhandel te werken, om het mooiste cadeau te vinden voor iemand die het ook niet meer weet, om de smaak van onze vaste klanten te leren kennen? Lijkt het je een uitdaging ook de toevallige voorbijganger te helpen met het vinden van een mooi boek? Dan zou dit wel eens je toekomstige werkplek kunnen zijn! Midden in de gezellige Fenix Food Factory, met fantastische vaste klanten en vooral ook heel veel toevallige voorbijgangers, hebben we een kleine maar fijne selectie literatuur, kinderboeken, kookboeken, non-fictie... eigenlijk in elk genre wel iets moois en lezenswaardigs! Nederlands- en Engelstalig, omdat onze klanten ook uit allerlei windstreken komen.

Wat verwachten we van jou? Enige flexibiliteit in uren, zodat je naast je vaste uren (ongeveer 12 per week, vanaf in ieder geval augustus) in de winkel af en toe ook kunt invallen voor vakantie of ziekte, interesse in zowel klassieke als hedendaagse literatuur (en het liefst ook wat andere genres), enthousiasme voor boeken en zin om dat enthousiasme te delen met of over te dragen op onze klanten. 

Tot 9 mei 23:59 kun je je sollicitatie, inclusief CV van 1 kantje, sturen naar werken@boschendejong.nl. Op 11 mei laten we weten of we verder met je in gesprek willen. Degene die we aannemen moet in ieder geval vanaf eind mei een paar uur per week beschikbaar zijn om te beginnen met inwerken, om dan in augustus echt de volle uren (in overleg, maar dus ongeveer 12 uur per week) aan de slag te gaan.