Back to All Events

De Grote Poëzieprijs LIVE in Walhalla

  • Theater Walhalla 9 Sumatraweg Rotterdam, ZH, 3072 ZR Netherlands (map)

Elfie Tromp ontvangt Radna Fabias, Roelof ten Napel en Xavier Roelens voor een lekkere zondagmiddag vol poëzie met een boekentafel van Bosch&deJong!

Theater Walhalla - Rotterdam / Zondag 28 april, 16:00 – 18:00 uur
Meer info / Kaarten € 2,50 (met code PoetryA) 

unnamed.jpg

25.000 Euro voor de beste Nederlandstalige bundel van het jaar, dat is De grote Poëzieprijs. Meer dan 150 bundels las de jury, een verzameling waar je U tegen zegt, en die een goed beeld geeft van de poëzie van dit moment. Tijdens De Grote Poëzieprijs LIVE hoort u de dichters en gedichten die er volgens de jury – o.a. Maud Vanhauwaert, Joost Baars en Adriaan van Dis – er op dit moment uitspringen. Drie kanshebbers lezen vanmiddag hun gedichten en die van elkaar: Radna Fabias, Roelof ten Napel en Xavier Roelens. Over de andere drie – Maria Barnas, Joost Decorte en Willem Jan Otten – neemt een spraakmakende gastcolumnist het woord. De presentatie is van Elfie Tromp. 

Lees meer en reserveer op poëzieprijs.nl.

Earlier Event: March 29
Poetry Down South