Back to All Events

Boekenweek!


728x90.gif

De natuur is misschien wel de oudste muze ter wereld... En toch barst ze elke lente weer zo fris en hoopvol op, om een nieuwe generatie kunstenaars te inspireren. Je zou kunnen zeggen dat bijna alle inspiratie voor schrijvers onder het kopje 'natuur' te scharen valt. Of geldt dat niet voor stadse literatuur? Toch wel... Wij denken aan onkruid dat sterker en mooier is dan een keurig perkje, we denken aan het stadse lawaai van meeuwen, wind, en het luidste dier van allemaal: de mens. En dan de afzondering van dat lawaai, tussen de letters. Geef ons maar die uitersten; het ene moment schrijvend, lezend, stil, het volgende moment discussierend, levend, luid! Het thema van de Boekenweek 2018 roept veel op, dus dat betekent ook prachtige boeken en een levendige winkel, natuurlijk! ;-) Tot in de Boekenweek, lezende mens!

1200x1200-GESCHENK.jpg

Bij aankoop van een boek (boven de €12,50), natuurlijk, bovennatuurlijk, onnatuurlijk, alles mag, krijg je natuurlijk het boekenweekgeschenk, dit jaar geschreven door een van de meest geliefde schrijvers van de afgelopen jaren: Griet Op de Beeck.

 

Daarnaast is natuurlijk ook het Essay van de Boekenweek bij ons te koop voor slechts €3,50: Natuurlijk, van Jan Terlouw.

Daarnaast is natuurlijk ook het Essay van de Boekenweek bij ons te koop voor slechts €3,50: Natuurlijk, van Jan Terlouw.

Earlier Event: January 27
Jonge Sla!
Later Event: March 17
Presentatie Ziva - John Winkel