Back to All Events

Poëziebus Bundelpresentatie Rotterdam

Op 21 juli presenteert de Poëziebus haar bundel in Rotterdam. De Poëziebus is een bus vol podiumdichters in alle soorten en maten.

De tour gaat vergezeld van een bundel met daarin van alle deelnemers een tekst. Ook zijn er in de bundel enkele beschouwende artikelen over de podiumpoëzie opgenomen. Busdichters Kay Slice en Jeroen Naaktgeboren zullen aanwezig zijn om de bundel te presenteren.

Voor het derde jaar op rij neemt de Poëziebus een uitgelezen selectie van Nederlandstalige podiumdichters mee op tournee. Van jong tot oud, van klassieke dichter tot spoken word artiest, zijn dit aankomende of gevestigde talenten in een genre in opkomst: podiumpoëzie.

Deze bundel besteedt daarom niet alleen aandacht aan de poëzie van de deelnemers, maar ook, in de vorm van artikelen, aan de positie van het genre en de Poëziebus als aanjager daarvan. Komt dat lezen, dat op de eerste plaats. Maar kom vooral ook luisteren!

Earlier Event: July 8
2+2 = Feest!