Back to All Events

Presentatie Amazing Rotterdam

Amazing Rotterdam door de lens van Jan Abrahim Vos.

De afgelopen 6 jaar heeft kunstenaar Jan Abrahim Vos zich toegelegd op fotografie. Niet toevallig, want 6 jaar geleden verhuisde hij van Amsterdam naar Rotterdam na een afwezigheid van ruim 40 jaar. Hij was onder de indruk van wat hij zag en kon niet anders dan middels fotografie uitdrukking hieraan geven. Het resultaat is een fotoboek met foto’s, die Rotterdam tonen met haar diverse gezichten. Op donderdagavond 1 juni presenteert Jan Abrahim voor het eerst zijn fotoboek aan het publiek. Het evenement vindt plaats in zaak.acht in de enige echte Rotterdamse Fenix Food Factory. Vanaf 18.00 uur kun je binnenlopen en om 19.30u is de officiële uitreiking van het eerste exemplaar. 
Bosch&deJong hebben vanaf dat moment de primeur van de verkoop van het boek.
Het is een vrije entree en je krijgt een kop koffie of thee met brownie. De overige drankjes zijn voor eigen rekening. Aangeven dat je komt is heel fijn, via Facebook of website.

Earlier Event: May 31
PIIDR - Lilith's Brood
Later Event: June 7
Moek leest voor!