Back to All Events

Verkiezing van het Beste Rotterdamse Boek


Deze hele maand kun je nog stemmen (via bovenstaande button) in de verkiezing van Het Beste Rotterdamse Boek 2017! De genomineerden zijn: Wilfried de Jong, Zweefduik; Hester Knibbe, As, vuur; Ernest van der Kwast, Het wonder dat niet omvalt; Ester Naomi Perquin, Meervoudig afwezig; Jan Postma, Vroege werken.

Op 22 november maakt de jury (Raoul de Jong, Rotterdams auteur én prijswinnaar van de vorige editie, Mariska Verhulst, artistiek leider van festival Duizel in het Park en Theo Kemperman, directeur van Bibliotheek Rotterdam) in het Bibliotheektheater bekend wie het Beste Rotterdamse Boek geschreven heeft. De winnaar van het Beste Rotterdamse Boek krijgt een oorkonde waaraan een geldbedrag van 1000 euro is verbonden. De presentatie is in handen van Evita de Roode en stadsdichter Derek Otte brengt een ode aan de vijf titels.
Vrijkaarten te bestellen op de website van de Bibliotheek Rotterdam.

Earlier Event: October 14
Geen Daden Maar Woorden Festival
Later Event: October 29
Moek leest griezellig voor