Back to All Events

Presentatie Gewichtige Gedachten

Het is eindelijk zover! Het boek Gewichtige Gedachten is af en ligt vanaf eind augustus in de winkels. Met veel enthousiasme nodigen wij jou uit voor de feestelijke boekpresentatie op 26 augustus aanstaande in de Fenix Food Factory op de Kaap in Rotterdam. Nog even geduld dus!

Save the date!
26.08.2016 | 19.00ur | Fenix Food Factory

Ben jij nieuwsgierig naar het boek en wil je de lancering van het boek graag met ons vieren? Dan ben je van harte welkom tijdens de boekpresentatie inclusief mini-workshop, waarbij je zal ervaren waar het boek over gaat. Er zal mogelijkheid zijn het boek te kopen en te laten signeren.

Vanaf 19.00uur ben je welkom in zaak.acht (naast Bosch&deJong). De presentatie begint om 19.30uur. Kom gerust eerder, of blijf na afloop hangen, want de Fenix Food Factory leent zich uitstekend voor een lokaal hapje en drankje. Hier vind je het Facebook-evenement. Vergeet jezelf niet op ‘aanwezig’ te zetten als je erbij bent!

Earlier Event: August 7
Poëziebus
Later Event: September 18
Afrikaanse Skrywers op de Rotterdamse Kaap