Back to All Events

We zijn jarig!

De tijd gaat sneller als je het naar je zin hebt... Dus ineens zijn we weer een jaar ouder: Bosch&deJong bestaat in juli al 1 jaar! We hopen nog vele jaren door te gaan met het vinden van een boek voor iedereen; hopelijk nog een paar jaar in de FFF en wie weet wat daarna nog komt. We zijn voor nu heel erg gelukkig met deze plek en haar bezoekers, en vieren dat graag met u! 

Bent u erbij? Op zondag 3 juli verwelkomen we u van harte om onze verjaardag mee te vieren. Van drie uur 's middags tot zeven uur 's avonds is het feest! Muziek, hapjes, drankjes, voordrachten van onder anderen Dichteres des Vaderlands Anne Vegter, speciale aanbiedingen en vooral heel veel gezelligheid. 

Hier vindt u de komende periode steeds meer informatie over de feestdag. Voor nu: noteer vast in uw agenda. 

Met feestelijke groet,
Bosch&deJong boekverkopers:

Christine, Folco, Maarten en Emine

Later Event: July 15
Presentatie Terviseks