Back to All Events

Zomerse Opruiming!


Toen we in juli 2015 open gingen vulden we onze winkel met een prachtige collectie boeken. Heel veel van die boeken zijn inmiddels verkocht, sommige zijn weer opnieuw besteld en andere zijn vervangen door een ander boek. Toch staat een jaar later een aantal boeken nog steeds op de plank. Er zijn er daarvan die een vaste plek verdienen, maar er zijn er ook waarvoor het tijd wordt om een nieuw baasje te vinden. Dus… van 23 t/m 31 juli Zomerse Opruiming!

Een mooi moment om vakantieboeken in te slaan, voordelig cadeautjes te vinden en dat ene boek waarvan je niet wist dat je het zocht.

En… hoe meer boeken je koopt, des te meer korting je krijgt:

1 boek:         25% korting
2 boeken:     35% korting
3 boeken:     40% korting
4 boeken:     45% korting
5 boeken:     50% korting

Later Event: August 7
Poëziebus