Back to All Events

Presentatie Levenspaden - Marinus van den Berg en Wim Huijser

Marinus van den Berg en Wim Huijser delen een voorliefde voor wandelen en voor het lezen van literatuur. In ‘Levenspaden’ overdenken ze om beurten wat de betekenis is van deze twee activiteiten – voor hen persoonlijk, maar ook in universele zin. Een hoofdthema is, dat onderweg zijn een prachtige manier is om jezelf te ontwikkelen, en stil te staan bij je eigen levensloop.

Programma

14.30 Ontvangst in de stadskruidentuin Rotterdamse Munt met koffie, thee en iets lekkers. Een bijzondere plek aan de Laan op Zuid, grenzend aan de Afrikaanderwijk. Met zicht op De Rotterdam van Rem Koolhaas, Montevideo en New Orleans. 
15.30 Wandeling naar Katendrecht en de Fenix Food Factory, een prachtige dagelijkse biologische versmarkt op De Kaap.
16.00 Ontvangst in boekhandel Bosch&deJong. Eerste deel van de boekpresentatie, gevolgd door een speciaal bezoek aan MK Floral Design. Daarna komen we terug bij Bosch&deJong voor deel twee van de presentatie.
18.00 Einde

Earlier Event: May 27
Fenix Food Feest