Back to All Events

Boekenkastgesprek over Roaring nineties

In het Boekenkastgesprek wordt een boek uit de filosofiekast van Bosch&deJong genomen en tot onderwerp van discussie gemaakt.

Op woensdag 15 juni gaat Baptist Vermeulen de discussie met u aan over het boek Roaring nineties - of hoe de filosofie mijn leven heeft veranderd van Jannah Loontjens. Aan de hand van het werk van Derrida, Baudrillard, Butler en Heidegger laat Loontjens hierin zien hoe haar eigen leven met filosofie verbonden is, en hoe grote filosofische kwesties met praktische vragen kunnen samengaan.

Het Boekenkastgesprek is een open discussie onder leiding van filosoof Baptist Vermeulen. Toegang is gratis, we beginnen om 20.00 uur. Als u het boek wilt kopen, doet u dat dan vooral bij ons! We sturen het eventueel graag naar u op. Laat vooral even weten dat u erbij bent, er kunnen ongeveer 10 mensen aanschuiven.

Roaring nineties