Back to All Events

Boekenkastgesprek over Kritiek van de zwarte rede

In het Boekenkastgesprek wordt een boek uit de filosofiekast van Bosch&deJong genomen en tot onderwerp van discussie gemaakt.

Op woensdag 6 april gaat Baptist Vermeulen de discussie met u aan over het boek Kritiek van de zwarte rede. (Achille Mbembe (1957) is een van de grote denkers van het postkolonialisme. Hij doceert geschiedenis en politieke filosofie aan Columbia University, Berkeley, Yale en de Universiteit van Johannesburg.)

Het Boekenkastgesprek is een open discussie onder leiding van filosoof Baptist Vermeulen. Toegang is gratis, we beginnen om 20.00 uur. Als u het boek wilt kopen, doet u dat dan vooral bij ons! We sturen het eventueel graag naar u op. Laat vooral even weten dat u erbij bent, er kunnen ongeveer 10 mensen aanschuiven.