Back to All Events

Presentatie Oksana - Donald Niedekker

In korte suggestieve scènes beschrijft Donald Niedekker het leven van Lena. Ze wordt geboren in een dorpje bij Tsjernobyl en groeit, nadat ze haar ouders bij de ramp heeft verloren, op bij haar grootmoeder. Ze wil balletdanseres worden, maar als die carrièrre na een zware blessure is afgesloten, besluit ze naar het Westen te vluchten. Na een nachtmerrieachtige boottocht belandt ze in het nachtclubcircuit, en daar wordt alles alleen maar erger.

Oksana is een donkere en aangrijpende roman die een overtuigend beeld schetst van een tijd en een leven.

Uitgeverij Koppernik nodigt u met veel genoegen uit voor de presentatie van de roman Oksana van Donald Niedekker op 22 april. De presentatie vindt plaats vanaf 18.00 uur in boekhandel Bosch&deJong in Rotterdam. We hopen dat u komt.

Earlier Event: April 10
De Doos van Passage
Later Event: May 8
Lars schrijft Moederdagsversjes