Back to All Events

Joke van Leeuwen komt op bezoek bij Bosch&deJong!

In de Kinderboekenweek, op zaterdag 17 oktober, leest Joke van Leeuwen vanaf 4 uur 's middags voor. Eerst uit haar nieuwste kinderboeken, daarna om 5 uur voor 'grote mensen'.

Je kent haar misschien wel, van haar bijzondere boeken vol fantasie. Ze schrijft en tekent alles zelf, en haar boeken zijn anders dan alle andere boeken. Net als haar hoofdpersonen. Iep! (over een meisje met vleugels in plaats van armen) is misschien wel het bekendste boek van Joke van Leeuwen, er is zelfs een film van gemaakt! Maar eigenlijk vinden wij het boek zelf nog veel mooier. Op deze mooie middag leest ze vanaf 4 uur voor uit haar nieuwste boeken, bijvoorbeeld Maar ik ben Frederik, zei Frederik (over een man die ineens een jongetje is) of Mooi boek. We gaan ook zelf iets moois maken. (Terwijl de kinderen tekenen leest Joke van Leeuwen voor uit haar nieuwe roman De onervarenen.)
Kom je ook? De toegang is gratis. Wanneer je even doorgeeft dat je komt, zorgen we dat er een extraatje voor je klaar ligt. Aanmelden kan op info@boschendejong.nl of in de winkel.

Earlier Event: October 7
Kinderboekenweek!