Back to All Events

Presentatie Heb lief - Lars van der Werf

Op Valentijnsdag om 14.00 uur presenteert Lars van der Werf zijn nieuwe bundel versjes: Heb lief
Nou vinden we Valentijnsdag bij Bosch&deJong eigenlijk een onzinnige commerciële bedoening die de samenleving onnodig confronteert met het clichébeeld van de liefde... Maar dit is wel héél hartverwarmend; de nieuwe versjes van Lars zijn lief! Dus gaan we romantisch doen, en vieren we de liefde (voor je vrienden, je familie, je lief, je ex, je toekomstige lief) met de presentatie van Heb Lief. Daarbij schrijft hij natuurlijk ook op maat een versje voor jouw eigen lief!

Ze zijn vaak maar heel kort en ogenschijnlijk ontzettend eenvoudig, maar de versjes van Lars doen iets met je. Ze beschrijven stuk voor stuk nét dat ene wat jij nooit onder woorden kunt brengen. Liefde, verlangen en geluk maar ook gemis en verdriet komen allemaal voorbij.
Een bundel versjes van Lars van der Werf is het ideale cadeautje voor geliefden, familie en iedereen die je een warm hart toedraagt. Zijn eerste boekje was een succes, net als zijn optredens, waarbij hij op verzoek versjes op maat schrijft. Met zijn tweede bundel Heb lief voorziet hij zijn vele fans van 120 gloednieuwe versjes.

Later Event: February 21
Lunch met een verhaal