Back to All Events

Bored to Death Book Club Special: Underdog & Elfie Tromp

Op woensdag 10 februari organiseert de Bored to Death Book Club een extra book club om Underdog van Elfie Tromp te bespreken! Een speciale Nederlandse editie voor hun favoriete Rotterdamse schrijver. Om het nog leuker te maken, zal Elfie zelf aanwezig zijn om haar boek met ons te bespreken en al je vragen te beantwoorden.

Underdog is een prachtige roman over net even anders zijn dan de rest, de waarde van familie en je inzetten om je dromen te bereiken. Rein is verslaafd aan World of Warcraft, zijn moeder fokt Afghaanse windhonden en zijn zusje probeert de familie te redden van de financiële afgrond. Ze reizen af naar de Australische outback en tijdens een reis vol hindernissen, penibele situaties en onverwachte confrontaties komen broer en zus dichter bij elkaar dan ze zelf ooit voor mogelijk hielden.

We beginnen om 8 uur, dus zorg dat je op tijd bent om bij de Kaapse Brouwers wat lekkers te halen.

Meld je aan door een email te sturen naar boredtodeathbookclub@gmail.com. Koop het boek bij je favoriete boekhandel (Bosch&deJong heeft Underdog ruim op voorraad!) en verzin tenminste 1 vraag die je over het boek aan Elfie wilt stellen.

Elfie Tromp (1985) schrijft, presenteert en maakt theater. Zij debuteerde in 2013 met roman Goeroe. In datzelfde jaar won zij de VPRO Bagagedrager, een prijs voor jonge reisjournalisten. Ze is columnist bij Metro en oprichter van literair tijdschrift Strak.

Earlier Event: January 27
Boekenkastgesprek: In stilte
Later Event: February 14
Presentatie Heb lief - Lars van der Werf