Back to All Events

Voorleesmiddag Sprookjesprentenboek

Peuters en kleuters opgelet!
De Rotterdamse illustrator Caroline Ellerbeck leest op zondag 9 oktober tijdens de Kinderboekenweek voor uit Het Sprookjesprentenboek, een gloednieuw vrolijk prenten- en zoekboek voor kinderen van 3 t/m 6 jaar. 

Kom op 9 oktober verkleedt als je favoriete sprookjesfiguur naar Bosch&deJong boekverkopers aan de Veerlaan 19D in de Fenix Food Factory op Katendrecht. 

Over Caroline Ellerbeck
Caroline Ellerbeck is illustrator en maakt hartveroverende kinderboeken, die ze zelf uitgeeft. Ze wordt gedreven door de lol in het tekenen zelf, het tot leven wekken van iets wat er nog niet was. Kleurrijke universumpjes vol grappige karakters, waar zowel kinderen als volwassenen geen genoeg van krijgen.
Zie ook www.carolineellerbeck.nl

Earlier Event: October 5
Het is Kinderboekenweek!