Back to All Events

Zondige daden tijdens de Nacht van de Kaap

Daniël Dee eert het beruchte verleden van de Kaap met zijn vunzige voordracht, volledig literair verantwoord! Laat je opzwepen door zijn zwoele woorden over de Zondige daad, uit de gelijknamige verhalenbundel van zijn hand.

Om 23:00 treedt Dee op in de boekhandel aan het Deliplein, in de Fenix Food Factory. Hij signeert achteraf, indien gewenst ook in je decolleté of elders op je lichaam! (En daarna hup naar Tattoo Bob om te laten vereeuwigen natuurlijk!)

Daniël Dee (geen artiestennaam, gewoon geboren voor de roem) was 2013 en 2014 Stadsdichter van Rotterdam. Daarnaast schrijft hij verhalen, maakte samen met Karel ten Haaf de biografie van K1-icoon Peter Aerts, beklimt hij het podium om voor te dragen, te interviewen en te presenteren, en woont al jaren in Rotterdam, 'die rochelende overjarige hoer met hoogmoedwaan'.

Dus kom de Nacht van de Kaap beleven bij Bosch&deJong! Voor één dag een Avondboekhandel van 21.00 tot 0.00 uur!

Earlier Event: September 5
Hartstikke Lekker