Back to All Events

Feestelijke opening!

EXTRA! Extra! Komt dat zien!

Een hele dag feest!

  • Optredens van (Rotterdamse) dichters, schrijvers en vertalers.
  • Speciaal plankje met literair lekkers van de Fenix Food Factory voor slechts €7,50.
  • Allerlei extraatjes, verloting van mooie boeken, traktaties, cadeautjes.

10.00-22.00 uur

Graag nodigen we je uit om de opening van Bosch&deJong boekverkopers mee te vieren! Het wordt een feestelijke dag, met verrassingsoptredens van (Rotterdamse) dichters en schrijvers, een speciaal plankje met lekkers van de Fenix Food Factory voor een speciale prijs, en allerlei extraatjes.

We zijn op deze speciale dag open van tien uur 's ochtends tot tien uur 's avonds! De hele dag is het feest. Vlak van tevoren zullen we op Facebook en onze website alvast wat programma-onderdelen verklappen.
Om 13.00 uur kort-maar-krachtige schrijversvoordrachten door: Myrte Leffring, Miguel Santos, Feico Houweling, Daniel Dee, Mira Feticu en Willem Peynsaert, één van de vertalers van dit project.
Om 15.00 uur een bijzonder optreden met literaire invloeden van prachtige zangeres María Fernández Álvarez. We voelen ons vereerd dat ze bij ons komt optreden. Om alvast iets van haar te horen, zie haar website.
Om 17.00 uur kort-maar-krachtige schrijversvoordrachten door: Ernest van der Kwast, Peter Swanborn, Hans Wap, Herco Kruik, Sytske Sötemann en Jan Oudenaarden!
Het is nog net geen traditie, maar DJ Socrates draait wederom op de opening van onze boekhandel!
Van 17.00 tot 20.00 uur voorziet hij ons feest van heerlijke muziek.
Om 20.00 uur kort-maar-krachtige schrijversvoordrachten door: Bianca Boer, Jeroen Naaktgeboren en Mira Feticu.
Vanaf een uur of acht draait plaatjesdraaiert Bureaucrate Cies zijn fijne oude vinyl! Tot we erbij neervallen, dat wil zeggen, een uur of 22 of misschien zelfs iets later als de sfeer er goed in zit (en daar gaan we van uit)! U kunt hem kennen van BAR. Voorpret!

We zijn heel trots op onze verse winkel, en heel blij met de plek waar we zitten. Deze zomer waren we natuurlijk stiekem al open, en het gaat nu al heel goed. We hebben al veel leuke klanten, zowel uit de buurt als toevallige bezoekers. We zijn omringd door geweldige andere ondernemers, aan wie we een geweldige aanloop te danken hebben:

De Fenix Food Factory met Booij kaasmakers, Stielman koffiebranders, de Kaapse brouwers, slagerij Firma Bijten, Jordy's Bakery, streekproducten van Rechtstreex, CiderCider, vis van Visabonnement, Verbaasde Ree vintage, lampen van Atelier Robotiq, groentenabonnementen van Landzicht, en dan daaromheen de veelzijdige winkelcafé's Posse, De Zeeuwse meisjes en Kopi Soesoe, café De Ouwehoer, bloemen van MK Floraldesign, Beppie Bakgraag, lekker eten van Kwiezien, Delikaat, Burro e Salvia, Rauw, Bleij, Kaap, De matroos en het meisje, Bistro du Bac, Ceo de baas van het vlees, Delibird, verder nog Fair4Hair, Tattoo Bob, Jumpwear, theater & kantine Walhalla, verhalenhuis Belvédere, Hotel New York, en iets verderop: Filmhuis en podium LantarenVenster, Nederlands Fotomuseum, De Rotterdam met Nhow hotel, Nieuwe Luxor theater... Katendrecht is zó tof.

Later Event: September 5
Hartstikke Lekker